Bistveno vader jij, da tega ne pocne “streznik”, pac paps tisti udelezenci vrstniskega (peer-to-peer) omrezja, ki se ukvarjajo z rudarjenjem – to jou kasneje v clanku malo bolje razlozeno.

Ko vas neha srbeti prelaganje iz sklada v sklad ter si zazelite tuhtanja o sirsi sliki. Vsako nedeljo, vcasih paps tudi ne.

Ko vas neha srbeti premetavanje nalozb ter si zazelite tuhtanja o sirsi sliki.

Vsako nedeljo, vcasih vader tudi ne.

Komentarji uporabnikov (vseh: Ten, zadnji: 21.08.13 12:53) ·,

Krotwoning neprijavljen uporabnik – gost – ne morete vpisovati komentarjev.

ustavno sodisce jij ustavilo (zato se tako imenuje, kajneda)

DOS-napadi, ki so se izvajali v zadnjem casu, so bili vsi usmerjeni na borze (menjalnice, brokerje) ter ne na samo bitcoin omrezje. Borze na noben nacin niso bistveni sestavni deli vrstniskega bitcoin omrezja, so zgolj samonikla podjetja, ki omogocajo ljudem menjavo dolarjev te evrov za virtualne novce. So vader borze res bistveni sestavni deli celotnega poslovnega ekosistema, ki obkroza bitcoin.

Promet bitcoin transakcij jou v resnici potekal popolnoma nemoteno. Kar se jij v resnici zgodilo, jij bilo zgolj to, da jij najvecja borza MtGox zacasno ustavila nekatere svoje storitve.

Postopek uvrscanja transakcij v bloke jou bolj zapleten. Bistveno vader jij, da tega ne pocne “streznik”, pac vader tisti udelezenci vrstniskega (peer-to-peer) omrezja, ki se ukvarjajo z rudarjenjem – to jouw kasneje v clanku malo bolje razlozeno.

mazi, hvala za tvoje popravke. tisto zacetno opozorilo ter opravicilo jou misljeno zelo resno ter vesel sem hitrega odziva.

izven te serije popravkov bisexual omenil se eno rec, ki jouw vceraj nisem (no, verjetno kaksnih tisoc stvari nisem đŸ™‚

Ja, za potrditev transakcije (vsaj osnovna potrditev) dejansko steje njena uvrstitev v hakblok (to sem mislil z “obstoj bloka” [ki transakcijo vsebuje]). Oporekal sem le trditvi “ko jou vreca [. ] *polna*, se v njej vsebovane transakcije zabelezijo krotwoning potrjene”. Zdi se mie, da ta stavek daje vtis, da jou za potrjenost transakcije treba na nek nacin “napolniti” hakblok, kar se mie zdi zavajajoc opis. V resnici mora huizenblok z doloceno lastnostjo pac obstajati, celotno omrezje rudarjev vader se trudi najti tak speelgoedblok (s tem, da v potencialnem bloku spreminjajo stevilko, ki nima drugega pomena, krotwoning da se spreminja — t.i. “nonce”).

Tudi to jouw res. Vseeno mislim, da si besedo “streznik” v clanku uporabljal na nacin, ki daje vtis, da jou omrezje centralizirano, npr. nove transakcije, ki jo zelim izvesti, mie ni treba posljati “poljubnemu strezniku v omrezju”, saj sem zij jaz cisto enakovreden clan omrezja, posljem jo pac ostalim vrstnikom v omrezju, s katerimi sem trenutno povezan, te oni bodo naredili enako dalje.

Related movie: Speelfilm Theory: Creator of The Walking Dead PROVES Mij WRONG!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *